Съпровождане до институции

Изхождайки от дългогодишния си опит в работата с чужди граждани на територията на Р България, знаем, че често се налага да оказваме съдействие на своите клиенти и партньори при посещение на различни държавни, общински и частни учреждения. Можем да отделим наш сътрудник, който да Ви съпроводи до конкретно учреждение в България, за да Ви окаже съдействие при подготовката и подаването на документи в съответствие с Вашите цели.

Цени и срокове на изпълнение:

Цена за еднократно съпровождане от наш служител до желана от Вас институция или учреждение с включена консултация по оформяне и попълване на документи (например Служба „Миграция”, банкова институция за откриване на набирателна или разплащателна сметка на фирма, данъчна служба за деклариране на недвижим имот или автомобил, Регионален инспекторат по образование – РИО, КАТ, и др.) – 50 – 100 лв. за час.

Цена за еднократно съпровождане от наш служител до желана от Вас институция или учреждение без консултиране (например до нотариус, училища, детски градини и др.) – 25 лв. на час.

Молим да заявявате Вашата необходимост от съпровождане възможно по-рано с оглед на нормалното планиране на дейността.

За заявки и въпроси свържете се с нас!


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *