Публикуване на Ваше офертно предложение в раздел „Продавам бизнес“

Публикуване на Ваше офертно предложение в раздел „Продавам бизнес“


60.00 лв.250.00 лв.

Изчистване
Код: BBG-4 Категория:

Публикуване на Ваше рекламно обявление/офертно предложение в раздел „Продава бизнес”

– за период от 3 месеца – безплатно.

Изисквания към офертното предложение: снимки – до 5 бр. на обява; текст – не повече от 400 думи или 2700 символа.

Описание

Публикуване на Ваше офертно предложение в раздел „Продавам бизнес“

В раздела може да се публикуват предложения за продажба на цял бизнес, за търсене на съдружие, за предлагане на франчайзинг, бизнес под наем, готов проект или идея. Отбелязването на обявлението в повече от един раздел е допустимо, ако не подвежда потребителите на сайта.

За да поръчате публикацията на Ваше обявление следва да попълните някои задължителни и незадължителни данни. Задължителните са – данни за обратна връзка с Вас (лице за контакт, и-мейл); типа на офертата (Цял бизнес, Съдружие, Франчайзинг, Бизнес под наем, Готов проект, Идея); сферата на дейност, наименованието, местоположението и цената на бизнеса (т.е. минималните условия за оформяне на предложението). При наличие на определение съображения по повод на ценовите условия, в т.ч. да не бъде обявена на сайта и да се предоставя при запитване, може да ги попълните в графата за допълнителни коментари. Незадължителните данни са данни, които ще помогнат за по-пълното представяне на Вашата оферта и за евентуално по-сериозния интерес към него. Предоставят се по Ваша преценка.

С поръчването на публикация Вие се съгласявате с Общите условия за ползване и реклама на сайта. Bisnessvbg.com публикува във Вашите обявления следните данни за контакт: лице за контакт, телефон и и-мейл. Във връзка с Вашите обявления екипът на Bisnessvbg.com не поема никаква отговорност, в т.ч. по предоставеното съдържание и резултатите вследствие на публикацията. Не участва в процеса на осъществяване на контакт и водене на евентуални преговори, освен при наличие на допълнително писмено споразумение. Не дължи компенсации, неустойки, глоби и всякакви други финансови претенции, свързани с предоставеното за публикуване обявление. Не получава допълнителни комисионни при реализация на сделка вследствие на публикувана обява на сайта, освен в случаите когато това е уредено с допълнително писмено споразумение.

Ако сте бизнес брокер и желаете дългосрочно сътрудничество с Bisnessvbg.com, може да се свържете с нас за получаване на абонаментен план.


Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *